Konu: Geri: Druids in The Ring and Wait HBK! Cuma Ara. 17, 2010 6:26 pm
duyulur.Seyirciler çıldırır.Shawn Michaels rampaya kadar gider.Rampada durur. "Bunların hepsi benim için mi?Ne kadar güzeller.Her birine Sweet Chin Music ne kadar yakışır.Fakat Undertaker!Niye başkalarını yoruyorsun?!Buraya gelemiyorsun ama başkaları niye geliyor?!Onların dayak yemelerini niye istiyorsun?!Her şekilde Sweet Chin Music'in tadına bakıcaksın.Bakalarını yormanın sebebi nedir?!"
Konu: Geri: Druids in The Ring and Wait HBK! Cuma Ara. 17, 2010 7:07 pm
Druid Başının Yavaşça Kaldırır.. Kırmızı Gözleri Çok Net Görünüyordur.. Sesi ise Bir İBlisinkinden Farklı Değilidr.. "Royal Rumble Senin Sonunu Getirecek.. BU Kaderini Değiştirmek Senin Elinde Buralardan Hemen Kurtulmalısın YOksa..
En son The American Badass tarafından Cuma Ara. 17, 2010 7:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Konu: Geri: Druids in The Ring and Wait HBK! Cuma Ara. 17, 2010 7:28 pm
Taker'ı Hafife Almak Gibi Bir Hataya Kalkışıyorsun HBK.. O Güçleniyor.. Kardeşinin Saldırısı onun Gidişini Gösteren Bir Plan'dı... Sen Bu Planların İçine Dahil Olup YerAltı Dünyası'na Yolculuk Yapma!
Konu: Geri: Druids in The Ring and Wait HBK! Cuma Ara. 17, 2010 7:37 pm
Druids'in Sadece Elbisesi Kalmıştır.. HBk Bu Duruma Şaşırır ve Eline Elbiseyi Alır.. Derken.. Işıklar Kararır... Ringin Altından.. https://www.youtube.com/watch?v=qvmvO0XbQ-M Çıkar..!
Konu: Geri: Druids in The Ring and Wait HBK! Cuma Ara. 17, 2010 8:06 pm
Tam Kalkmışken Druid Yine Karşısına Gelir... Nefret Dolu Bakışlarla.. "Royal Rumble'a Kadar Kendine İyi Bak OLurmu? Çünkü SEni ÖLdürmek İçin Altlardan Birisi Geliyor!!!"
Konu: Geri: Druids in The Ring and Wait HBK! Cuma Ara. 17, 2010 8:13 pm
"Hoş geliyor.Ona Sweet Chin Music'imi yedirmeyi özledim." HBK sinirlenmeye başlar.Sweet Chin Music yapar. "Artık yeter!!!!Bir daha bu druidleri görmek istemiyorum!!" Der ardından gider....
Out:Bir şey yapmak istersen vurabilirsin heycanlandı iş
The Miz
Teşekkür : 0 Hayran : 158
Konu: Geri: Druids in The Ring and Wait HBK! Cuma Ara. 17, 2010 9:03 pm
Miz ekranda görünür:
(Gülmeye başlar)
Biliyor musunuz moruklar çok eziksiniz. Bir hareketiniz bile çok yavaş. Undertaker hiç gizemli değil Shawn ise satıcı.
Konu: Geri: Druids in The Ring and Wait HBK! Cuma Ara. 17, 2010 10:00 pm
Im coming duyulu MVP rampada gözükür ve içeri girer undertakera bakar ardından shawna -sizle bir işim yok mizle konuşacağım miz bu kadar korkakmısın kendini sadece ekrandan gösterebiliyorsun değilmi buraya gelmeye cesaretin bile olamas
The Miz
Konu: Geri: Druids in The Ring and Wait HBK! Cuma Ara. 17, 2010 10:01 pm
Konu: Geri: Druids in The Ring and Wait HBK! Cuma Ara. 17, 2010 10:38 pm
Out=Undertaker is not on the ring and I was go (Ne kadar beceriksizim dimi ) HBK ekranın arkasından Miz'in yanına geçer. Bir Sweet Chin Music yapar. "Upss" "Sanırım biraz yavaş oldu.Miz üzerinde pratik yapabilir miyim?..." (Bir süre sonra) "Cevap vermediğine göre yapıyorum." Shawn Miz'i kaldırır.Sweet Chim Music yapar. "Buda yavaştı." Ardından tekrar kaldırır.Bir kez daha Sweet Chin Music yapar. "Bence bu güzeldi.Sence Miz?"
The Miz
Konu: Geri: Druids in The Ring and Wait HBK! Cuma Ara. 17, 2010 11:08 pm
Konu: Geri: Druids in The Ring and Wait HBK! Cuma Ara. 17, 2010 11:12 pm
Out=Haha ! HBK yerdeki Miz'e bakar. "Hızlı değil miydi?Kalbimi çok kırıyorsun...Dur kalp kıran çocuk benim." Ardından HBK Miz'in elini havaya kaldırıp bırakır. "Yaşıyor olabilir.Üzücü."
Konu: Geri: Druids in The Ring and Wait HBK! C.tesi Ara. 18, 2010 12:51 am
Miz'e Darbeler Vururken.. Bir Gölge Görünür.. SHawn O Tarafa Bakarken Görüntü Kaybolur... ve ŞOV Bu Görüntülerle Sona Erer!(Shawn... KIsa Süreliğine Seni Kaçırıyırom Konuyu Yarın Açarım DEvam Ederiz )