duyulur.HBK kemeri ve mikrafon ile yavaş adımlarla ringe ilerler. "Vuhu!Yeni şampiyonunuz ringde!Sanırım son zamanlarda kötü davranışlar yaptığım için bana kızgınsınız?Cena olayından behsedicek olursak...Sinirlerime dokundu!Kimse beni tehdit edemez!Undertaker bir açıklama yaptı...Royal Rumble'de ateşler içinde bir maç dedi.Umrumda bile değil!Benim istediğim tek bir maç var!Undertaker vs Shawn Michaels at the Wrestlemania!(Wrestlemania'da Undertaker Shawn Michaels'e karşı)One more Time!(Bir kez daha)Royal Rumble'yi sen kazanabilirsin bile.Ama umrumda olan şey Wrestlemania!18-1!Undetaker'ın serisinin bitiş önemli olan bu!Taker'ın yenilmesi!Alevler içinde kafesin içinde ne olursa!Onu yeniceğim!" "I've got two words for yaaaaaaaa.Undertaker!..." Seyirciler "Suck it!" diye bağırır.Shawn "Suck it!" diye mikrafonla bağırır.
Konu: Geri: WHC on the Ring! Ptsi Ocak 03, 2011 5:50 pm
Writen İn my Face duyulur sheamus gülerek ringe girer ve konuşmaya başlar Sheamus:bayanlar ve baylar karşınızda WWE evreninin en harike dövüşçüsü duruyor desem yalan olur o bir ezik shawn herkez biliyor ki Underaker serisini isterse 30-0 yapabilecek bir adam ama kim bilir o adam seni isterse 50 kere yener senin hiç bir şansın yok der o sırada arkasını döner
Konu: Geri: WHC on the Ring! Ptsi Ocak 03, 2011 6:36 pm
"Haha!Bir komplo!Beni heel yapmaya çalışıyor.Arkadan saldırmamı bekliyor!Sheamus o seriyi 30-0 yapması için her seferinde karşısına senin çıkman gerekir.Çünkü bu sefer 18-1 olucak!O beni 50 kere yener mi?!Komedyen falan mı bu?!Palyaço istiyen yok.Güle güle!Ben Undertaker'ı istemiştim ama bana gelen şey paylaço!Komik!Cidden komik!" Sheamus iyice sinirlenmiştir.Önünü döner.HBK clothesline ile Sheamus'u ringin dışına yollar. "Benim işime burnunu sokma!Bir dahaki sefere bu kadar iyi olmam!"
Konu: Geri: WHC on the Ring! Ptsi Ocak 03, 2011 9:51 pm
https://www.youtube.com/watch?v=1wD7rRrXjGE Girişten Alevler Çıkmaya Başalr ve UnderTaker Ringe Doğru İlerler.. Ringe Girer ve Mikrofonu Elinden Alır.. "Bu Mikrofon Büyüklere Ait Shawn... Senin Gibi Ucube Şampiyonlara Değil... Karşıma Geçipp AA Taker'ı Yendim Gibi Ufak Çocukluk Yapmazsın Umarım Shawn! Burada Sheamus ile Uğraşacağına Son Zamanlarını İyi Değerlendirmelisin .. Sonun...
Konu: Geri: WHC on the Ring! Salı Ocak 04, 2011 5:00 pm
HBK yeni bir mirkaron alır. "Öncelikle Undertaker.Hayır yapmam.Ama serini bitirdiğim zaman yapabilirim.Yani 'AA Taker'ı yendim' tarzında olamasada biraz sevinçe kapıla bilirim.Buda benim hakkım olur.Koskoca bir seriyi bitiren adam olunca.....Sevinmemek elde mi?Hayır!Bu arada Sheamus ile uğraşmıyorum.O bana çatıyor.Bu gidişle...Gününü görücek!Ama son zamanlarımın olduğundan süpeliyim!"
Konu: Geri: WHC on the Ring! Salı Ocak 04, 2011 5:22 pm
Eskiden Bashetmeyi Sevmediğimi Biliyorsun HBK!.. Ama Bunu 2 Yıldır Yapamazken...Bu Maçta Ne Değişecek.. Yine Kaybeden Rarafta Olacaksın 19-0 Yaparken Sen Yine Yerde Hareketsizce Yerde Yatıyor Olacaksın..
Konu: Geri: WHC on the Ring! Salı Ocak 04, 2011 5:35 pm
"Hep kendi hatalarımla beni yendin.Ama bu sefer hatalarım olmayacak!Sen kaybeden taraf olucaksın!Senin serini bitiriceğim.Seni yeneceğim!Wrestlemaia'da ünlü seri bitecek!Ve sen yerde yatarken ben kemerimi kaldırırken 18-1 yazacak her tarafta!18-1 bu rakamları unutma Taker!"