| WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
2.21.11
Nerede : Ring Teşekkür : 1 Hayran : 329 Abilities : - Durability
- Fan Favorite
- Kip-Up
- Rampage
| |
| |
Chris Jericho
Teşekkür : 0 Hayran : 107
| Konu: Geri: WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! C.tesi Kas. 27, 2010 5:36 pm | |
| Batista ekranda gözükür hey taker senden korkmatığımı belirtmek isterim senin o belindeki kemeri almaktan onur duyucağım kendini mezarcı sanıyorsun ama tam bir hiçsin spear'ı kötü yapan edgeyi yenebilirsin ama beni asla sen küçük bir mezarcısın senin sonun benim elimden olacak . | |
|
| |
2.21.11
- Fan Favorite
- Kip-Up
- Rampage
| Konu: Geri: WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! C.tesi Kas. 27, 2010 5:40 pm | |
| Hep Klasik Sözler.. Beni Yencekmiş Benim Kemerimi Alacakmış... Laf Dalaşıklığı Yapma Batista Burda Kim En iyi Sende Biliyorsun.. Ama Bir Ger.eği Göz Önünde Bulunduralım.. Seni Geçmişte En Fazla Yenen Benmi Sense Beni Hakkıyla Yenen Sayılı Süperstarlardansın.. ama unutmamanı istediğim konu, Yediğin Tombstone'lardan sonra nasıl olurda böle konuşma gücünün kendinde buluyorsun? | |
|
| |
Chris Jericho
Teşekkür : 0 Hayran : 107
| Konu: Geri: WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! C.tesi Kas. 27, 2010 5:48 pm | |
| Hep tombtone hep aynı tas aynı kerane seni yendiiğimde yalvaracaksın dostum sadece
ben seni yendiğimde mezara gömücem seni ve oradan asla çıkamıycaksın
ve ağlıycaksın batısta beni çıkar diye ben sadece kemerimi havaya kaldırıp senin
işini bitireceğim der ekran kapanır. | |
|
| |
2.21.11
- Fan Favorite
- Kip-Up
- Rampage
| Konu: Geri: WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! C.tesi Kas. 27, 2010 5:52 pm | |
| Aslında korkağın tekisin dostum bunları karşıma gelip söylemek yerine ekranları tercih ediyorsun.. buda ne kadar cesaretin odluğunu gösteriyor bir bakıma korkak vs phenom ne kadar kötü bir maç benim adımada korkakları yenmek bana göre değil batista ama mecburum HUZUR İÇİNDE YAD! | |
|
| |
The Big Red Machine
Teşekkür : 0 Hayran : 27
| Konu: Geri: WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! C.tesi Kas. 27, 2010 5:59 pm | |
| O Sırada Kane Yavaş Adımlarla Ringe Gelir Ve Undertaker'e Sarılır Bu Kemeri Hakettin Kardeşim ! | |
|
| |
2.21.11
- Fan Favorite
- Kip-Up
- Rampage
| Konu: Geri: WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! C.tesi Kas. 27, 2010 6:00 pm | |
| Taker Kardeşine teşşekkür Eder... Ve Duyduğum Kadarıyla elimination Chamber'da Sende Olucakmışın.. Kemerim İçin Beni Mi Satıcaksın? | |
|
| |
The Big Red Machine
| Konu: Geri: WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! C.tesi Kas. 27, 2010 6:02 pm | |
| Tabiki Hayır ! Eğer Hakkımsa Kazanırım Ama Asla Senin Kemerinde Gözüm yok Kardeşim Senin Kazanman İçin Her Şeyi Yapacağım! | |
|
| |
2.21.11
- Fan Favorite
- Kip-Up
- Rampage
| Konu: Geri: WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! C.tesi Kas. 27, 2010 6:04 pm | |
| Bu Yalanların Sıktı Artık Kane! Sürekli İyimser Olman Bir Plan Yaptığını Çağrıştırıyor.. Kemerimde Gözün Var Farkındayım ama sana bu kemeri vermeyeceğim şimdi defol git der ve Kane'i Yittirir.. | |
|
| |
The Big Red Machine
| Konu: Geri: WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! C.tesi Kas. 27, 2010 6:04 pm | |
| Kane Şaşkın Şaşkın Undertaker'e Bakar Ve bunu Sen İstedin Kardeşim: Suratına Bir Tokat atar ! | |
|
| |
2.21.11
- Fan Favorite
- Kip-Up
- Rampage
| Konu: Geri: WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! C.tesi Kas. 27, 2010 6:05 pm | |
| Taker Afallar ve 2 Adım Geri Gider.. Toparlanır ve Sert Bir Yumruk Basar..! | |
|
| |
The Big Red Machine
| Konu: Geri: WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! C.tesi Kas. 27, 2010 6:06 pm | |
| Kane KOnuşur : Kardeşine Bile Güvenemeyecek Kadar Acizsin!!! Ve Hemen Arkasından Bir Sert Tokat Daha ! | |
|
| |
2.21.11
- Fan Favorite
- Kip-Up
- Rampage
| Konu: Geri: WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! C.tesi Kas. 27, 2010 6:07 pm | |
| Taker İplere kadar Geriler ... Ve Bağırır Sen hiçbir zaman güvenilmezsin Kane "Arkamdan Az Vurmadın" Der Ve Big Boot'u Geçirir | |
|
| |
The Big Red Machine
| Konu: Geri: WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! C.tesi Kas. 27, 2010 6:08 pm | |
| Kane Suratını Tutarak Yavaşça Ayağa Kalkar....Beni Hiç Tanımamışsın Kardeşim Der Ve Bir Clothesline ! | |
|
| |
2.21.11
- Fan Favorite
- Kip-Up
- Rampage
| Konu: Geri: WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! C.tesi Kas. 27, 2010 6:10 pm | |
| İplerden Boynunu Tutarak Kalkar Şaşkındır.. Kane'i Hiç Böyle Güçlü Görmemiştir.. Kafasını 2 Yana Sallar.. Ve Yumruk Darbelerine Başlar Kane İplere Kadar Yumruklanır.. Sonra biraz Geriler.. Ve Kane'i Ringin Dışına Atar.. | |
|
| |
The Big Red Machine
| Konu: Geri: WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! C.tesi Kas. 27, 2010 6:12 pm | |
| Kane Sırtını Tutmaktadır Ve Suratından Sinirli Olduğu İyice Anlaşılmaktadır....Undertaker Arkası Dönük Taunt Yaparken Ringin Altından Sandalyeyi Alır Ringe Girer Ve Arkadan Kafasına İndirir ! | |
|
| |
2.21.11
- Fan Favorite
- Kip-Up
- Rampage
| Konu: Geri: WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! C.tesi Kas. 27, 2010 6:14 pm | |
| Taker Yerde Tepinmektedir.. Ve Kalkmaya çalışmaktadır.. Kane onu Kaldırmaya Çalışırken Yüzünü Bir Yumruk Atar.. Kane Arkasını Dönmüşken TersTen Kafasını Yakalar ve Köşeye Gönderir Köşeden Gelirken Clothesline yapar.. Ringin Dışına Çıkar ve Kendini Bariyerlere Atar.. İyice Yorulmuştur.. | |
|
| |
The Big Red Machine
| Konu: Geri: WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! C.tesi Kas. 27, 2010 6:16 pm | |
| Kane Yerde Acı İçinde Kıvranmaktadır İplerden Destek Alarak Ayağa Kalkar Ve Bariyerlere Yaslanmış Undertaker'e Ne Oldu Kardeşim Eskisi Kadar Dinç Değilsin Bakıyorum Da Yorulmuşsun Diye Bağırır. Undertaker Sinirlenir Tam Cevap Vermek İçin Ağznı Açarken Kane Ringten Taker'in Üstüne Atlar İkisi De Yerde Kalır ! | |
|
| |
2.21.11
- Fan Favorite
- Kip-Up
- Rampage
| Konu: Geri: WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! C.tesi Kas. 27, 2010 6:18 pm | |
| Taker Sürünerek Merdivenlere Kadar Gelir.. Ve Halen Yerdeki Kane'e.. Seni Yenebilecek Kadar Güçlüyüm Face Brother... Der Ve Kane'i Kaldırır.. Elini Yaklar ve Spiker Masasına Atar.. | |
|
| |
The Big Red Machine
| Konu: Geri: WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! C.tesi Kas. 27, 2010 6:22 pm | |
| Kane Undertaker'e Bakıp Hayır Değilsin Sadece Yaşlısın Diye Bağırır Ve Onu Tutup Ringin İçine Yollar Ve Hemen Ardından Kendisi Girer | |
|
| |
2.21.11
- Fan Favorite
- Kip-Up
- Rampage
| Konu: Geri: WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! C.tesi Kas. 27, 2010 6:23 pm | |
| Taker emekleye emekleye Karşıdaki İplere kadar Gelir.. Ve Kalkar.. Kane'le Face to Face Yaparlar... OMG!! Taker Kane'in Boğazına Yapışır....[i] | |
|
| |
The Big Red Machine
| Konu: Geri: WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! C.tesi Kas. 27, 2010 6:25 pm | |
| Kane O Anın Şokunu Atlattıktan Hemen Sonra O Da Taker'in Boğazına Yapışır ! | |
|
| |
2.21.11
- Fan Favorite
- Kip-Up
- Rampage
| Konu: Geri: WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! C.tesi Kas. 27, 2010 6:29 pm | |
| Taker Kane'in Eline Vurur.. Ve Kaldırıp Chokeslam..!Tombstone İşaretini Verir.. Ve Kane'i Kaldırır O DA Ne! | |
|
| |
The Big Red Machine
| Konu: Geri: WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! C.tesi Kas. 27, 2010 6:30 pm | |
| [b] Kane Undertaker'in Bacak Arasına Bir Yumruk Atar Ve Undertaker Acı İçerisinde Yere Düşer Ve Şimdi Tombstone İçin Bekleyen Kişi Kane ![/b] | |
|
| |
2.21.11
- Fan Favorite
- Kip-Up
- Rampage
| Konu: Geri: WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! C.tesi Kas. 27, 2010 6:33 pm | |
| Taker Afallamış Bir Şekilde Kalkar.. | |
|
| |
| WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON İN THE RİNG! | |
|