Konu: 23151412 save.me Y2J C.tesi Ocak 15, 2011 10:19 pm
Aman tanrım Chris Jericho bu o geri döndü! Jericho ringe gelir- -Evet uzun bir zamandır ringlerde yokum ben yokken cok değişiklik oldu diğer işim müzikle uğrastım sizin gibi diğer hayranlarım için turneler düzenledim ve Şimdi geri döndüm! ve WWE CHAMPİONSHİP CONTENDER Olmam gerekiyo ve bunu yapıcam Chairmen seni bekliyorum Ve suan face olarak geri döndüm.
Triple H, Görünüyor ve Ringe Doğru geliyor; Eline bir mikrofon alıyor ve başlıyor;
- Jericho? Saçmalıyorsun. Sen Bu Omzumdakini asla alamazsın. Bu senin ulaşabileceğin bir mertebe değil. Uzun süre yoktun ama hâlâ değişmemişsin. Hep böyleydin Jericho. Birşeylere atlamayı çok iyi yaparsın sen.
-Öncelikle hoşgeldin HHH WWE kemerini hakkınla kazandın EC yi izledim zorlu rakiplerin vardı ancak ben o rakiplerden daha zorluyum HHH ve bunun tadına varıcaksın !
Elimination Chamber'de Sende Vardın.Erken Elendiğin için Benim Şovumu İzledin. Sen Herzaman Başarısızlığa Mahkumsun! Bu Kemeri Benden Alamazsın Jericho. Bak, Seni Yenebileceğimi Çok İyi Biliyorsun. Boşuna Kendini Hırpalama...