Konu: Geri: Demonh of Death Valley Çarş. Ocak 05, 2011 3:20 pm
Sen Çokmu Gençsin WWE Champion!... Sana Saldırdım... Ama Nedenini Biliyorsun... O Tag Arkadaşın Olacak Adam Serimi Bitireceğini Sanıyor ! 3.kez Bu Nedenle Maç İstiyor.. Ona Senin Aracılığınla Bir Uyarı Vermek Gerekliydi.. Şimdi Ringimden Defol
Konu: Geri: Demonh of Death Valley Çarş. Ocak 05, 2011 3:25 pm
Ufak hataları yüzünden Sana 2 kere Yenildi fakat O Bunu hep Yapardı ama bu Sefer Hırs yaptığını sende anlayamadın mı ? Seni Yeneceğini... Beni Araya koymanda senin için kötü oldu bunu bil, Undertaker.!
Konu: Geri: Demonh of Death Valley Çarş. Ocak 05, 2011 3:28 pm
Beni sinirlendirmeye başlıyorsun bunak! bunu pahalı ödersin... senin o salak arkadaşın gerçekleri göremeyecek kadar hırs ile dolu bazen hırs faydalı olabilir... bazen ise hayatının dönüm noktası olur.. hayatın o hırsla mahfolur.... HBK Kaderinin Son Raddesine Kadar Gelmiş Oluyor.. Kaderi ona Acı Gerçeği Hazırlıyor... Sen Bile Bunu Engelleyemiyeceksin!
Konu: Geri: Demonh of Death Valley Çarş. Ocak 05, 2011 3:36 pm
Hayır Undertaker, Sen kendini kandırıyorsun. 18 Yıl boyunca sürdüğün hükmün artık bitmesi gerekiyor. Artık 18 Yıl Önceki Gücünde yok. Tanrının Şuan Sana Verdiği Tek Güç Mezar Kazmana Yeter. Kendi Mezarını Kazmana...
Konu: Geri: Demonh of Death Valley Çarş. Ocak 05, 2011 3:39 pm
Bir Anda Işıklar Kırmızıya Döner.. Undertaker'ın Gözlerinden Ateş Fışkıracak Gibidir.. Bir Anda Ellerini Havaya Kaldırır.. Ve HHH'nin Hemen Yanına Bir şimşek Düşer.. Ellerini Aşşağıya İndirir ve Arena Sallanmaya Başlar.. Ellerini Havaya Kaldırır ve Herşey Normale Döner.. "Demin cek Ne Diyordun HHH!"?
En son The LoRdS of DarkNeSs tarafından Çarş. Ocak 05, 2011 3:48 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Konu: Geri: Demonh of Death Valley Çarş. Ocak 05, 2011 3:47 pm
Taker İplerden Destek Alarak Kalkar... HHH'e Öfke dolu Bir Bakış Atar.. Sert Bir Yumruk Çakar.. HHH Yere Yığılır Kaldırır ve Köşeye Yollar...Köşeden Kaldırırp Snake Eyes... İplere koşarr Big Boot.. Yandaki İplerden Destek Alarak Leg Drop .. Yerdeki HHH'e Bakar..
Konu: Geri: Demonh of Death Valley Çarş. Ocak 05, 2011 3:50 pm
Triple H, Undertaker'ın Ayaklarına Tutunarak Kalkar ve Kendini Toparlar, Bir Yumruk Sallar Fakat Undertaker Kolunu Tutar, Triple H Karnına Tekme Vurur ve Ardından Yumruk atar. Undertaker, İplere Kadar Gider ve geri Dönerken Triple H Spinebuster Yapar...
Konu: Geri: Demonh of Death Valley Çarş. Ocak 05, 2011 3:59 pm
Triple H, Üzerindeki T-Shirt'ü Yırtarak Çıkarır, Apron'a Çıkar ve Undertaker O Sırada Ona Saldırmaya Çalışır, Undertaker'ın Karnına Yumruk Atarak Onun Geri Çekilmesini Sağlar. Undertaker, Triple H'ye doğru koşar ve kolunun Altından geçer Dönüştede Flying Clothesline Yapar... Triple H, Yerde Kıvranıyordur... Kalmaya Çalışıyor fakat bu zor...
Konu: Geri: Demonh of Death Valley Çarş. Ocak 05, 2011 5:06 pm
Shawn seyirciler arasından ringe koşar.HHH'yi kaldırır. "Hey Undertaker!Neden bana bulaşamiyacak kadar korkaksın?!Hadi bana gelsene!Undertaker senin serini bitireceğim!Beni korkutamıyorsun!(Her ne kadar biri öyle davranıcak yaptırsada bana.)Korkak Dead Man!"