duyulur.HBK ringe doğru mikrafonla gelir. "Biliyorsunuz..Undertaker'ın mezarlığına gittim.Onunla yüzleştim.Benle konuştu maçımız Alevler içinde olucağını söyledi..."(Hafif duraklar) "Bunun pek adil olucağını düşünmüyorum.Bir kaç çarem var!Bunu söylemeye geldim!Undertaker maç teklifini 'kesin' şekilde kabul etmedim!Belki kabul edebilirim ama öncelikle şu ateşler içindeki maçtan kurtulma yolları bulmalıyım.Korkak diyebilirsiniz.Hak veririm.Ama sizde şöyle düşünün.Şeytanın evinde...Ateşler içinde maç yapmak sizce adil mi?Ben sanmıyorum.Bunları deneyeceğim.Olmazsa...." "Ne olucağını bende bilmiyorum.Fakat...Her neyse!" "I've two words for ya...Undertaker!Suck İt!"
Written İn my face duyulur sheamus rampada gözükür Shawn Shawn Shawn Ölü bir adamla neden uğraşıyorsun o ve onların druidleri der ve ringe girer üstüne üsünlük işlerime karışmasan iyi olur der ve bekler
"Tamam.Üstünlük işlerine karışmam.Başka bir isteğin var mı?!..." "Anlaya bildin mi bilmiyorum ama şaka yapıyorum.Ben istediğimi yaparım.Ama sen ne hakla bunu bölersin?!Burnunu bu işlerden uzak tut!"
Rey Mysterio Moderator
Teşekkür : 0 Hayran : 155 Abilities :
Durability
Fired Up
Singature Combination
Sprinboad Dives
Konu: Geri: Sexy boy Ptsi Ara. 27, 2010 7:42 pm
out:Sheamus sen diyosun hbk'ye benim işlerime karşıma, ama sen onun işine karışıyon
Şansını Zorlama Shawn... Beni Oraya Getirtip Ringi Başına Geçirmiyeyim!.. Sana Son Sözüm Bu HBk... Kaderin Çiziliyor HBK... Vaktin Daraldı... HAHAHAHAHA YOU WİLL RESTTTT İNNNNN PEACEEE!