Triple H, Tek Başına Rampada Görünüyor " Please Welcome The Game Triple H " ve Ringe Doğru Geliyor. Ringe Girdikten Sonra Köşeye Çıkıp DX Crotch Chop Yapıyor, Ardından Bir Mikrofon İstiyor ve Mikrofonunu Aldıktan Sonra Muzik Kesiliyor;
- WWE..! Artık Hazır Mısınız Diye Sormayacağım, Çünkü Hazır Olduğunuzu Biliyorum! " We Are Ready! We Are Ready! " - Evet, Evet Bunu Biliyorum. Biraz Nexus Hakkında Konuşmak İstiyorum. - Nexus Ne demek Acaba Birisi bunu Bana Tanımlayabilir mi ? Dayanışma mı ? " Whooo! " Güven mi ? " Whooo! " Sadakat mı ? " Whooo! " Ya da Kölelik mi ? " Whooo! " - Kendinizi Bu Kadar Ezdirmeniz... Tek bir Emre Sadık Kalmaya Çalışmak... Ne Bileyim Bana İki Yüzlülük gibi Geliyor. - Bana Baksanıza Siz Kendinizi Kandırıyorsunuz. Herkesi Arkasından Vurarak Kendinizi Güçlü Gösteriyorsunuz Ama Bunu Sadece Kendiniz Görüyorsunuz. - Buradaki İnsanlar, Sizin Bu Oyunlarınıza Kanmaz. Bunu Anlayın Gerçek Birşey Yaptığınızı Sanıyorsunuz. " Nexus Go Here! Nexus Go Here! " ... ... ...
The Miz
Teşekkür : 0 Hayran : 158
Konu: Geri: Break it Down... Paz Ara. 12, 2010 10:17 am
Miz ekranda gözükür:
Nexus un arkasında bende varım kısa bir bilgi.
Christian(Non-Char)
Teşekkür : 0 Hayran : 18
Konu: Geri: Break it Down... Paz Ara. 12, 2010 10:48 am
Christian da ekranda gözükür: -HHH nin arkasındada ben varım! der
Ve osırada Rampada MVP gözükür sen miz senin tek bilgdiğin tekrarlıyorum ki aklına girsin because Im Avesome and ım baby miz DX e katılıyorum sen ikiyüzlü bir yalancısın
MVP KOŞARAK RİNGE GİRER VE KONUŞUR BAK BEN BURADA KİMSEYİ SUÇLAMIYORUM MİZ BEN SADECE IC kemeri için bir maç istiyorum becasue you avesome and you baby miz
"Haklısın.Seni bırakan bendim.Neden bilmek ister misin?Yani ilk sebebini biliyorsun ama 2.sini?...Çünkü sen tam bir dayaklıksın Miz!Çok kaşınıyorsun!Kendini harika sanıyorsun.Ama değilsin!Anla şunu artık Miz!"