Konu: Straight Edge Savior Cm Punk Face Turn!!!.. C.tesi Kas. 27, 2010 7:49 pm
Herkes suskunken bu sessizli THİS FİRE BURNS! bozar...[center][b]
Punk gelir ve konuşmasına başlar...
Bayanlar ve baylar...Artık Cm Punk iyi bir güreşçi olarak döndü.Ben artık iyi bir güreşçiyim...Evet!...O zamanlarda beni yuhaladınız,beni dışladınız.Yaptıklarım için pişman mıyım?Tabiki hayır.Ama bundan böyle iyi bir güreşçiyim.Ve dostlarım + düşmanlarımın kim olduğunu öğrenmek istiyorum...Evet buyrun...
[/color]
[Diva&S.Star fark etmez...Ama düşman olarak Diva gelmesse memnun olurum .d]
Konu: Geri: Straight Edge Savior Cm Punk Face Turn!!!.. C.tesi Kas. 27, 2010 7:56 pm
MVP IM COMİNG İLE İÇERİ GİRER ELİNDE MİKROFON VARDIR MVP:PUNK SENİ TEBRİK ETMEKTEN BAŞKA YAPABİLECEĞİM BİŞE YOK HÖŞGELDİN VE YAPACAĞIN MAÇLARDA SANA İYİ ŞANSLAR BENİ BİR DOST OLARAK SAYABİLİRSİN
яαтє∂ я ѕυρєятαя
Teşekkür : 0 Hayran : 195 Abilities :
Fan Favorite
Fired Up
Kip-Up
Konu: Geri: Straight Edge Savior Cm Punk Face Turn!!!.. C.tesi Kas. 27, 2010 7:57 pm
Konu: Geri: Straight Edge Savior Cm Punk Face Turn!!!.. C.tesi Kas. 27, 2010 8:16 pm
duyulur.HBK yavaş adımlarla elinde mikrafonla ringe gelir.(kemeri unutmayalım.) Triple'ye biraz bakar.Ardından CM'e döner ve konuşur.CM punk...Senin le dost olmak istiyorum der.
KeLLy KeLLy
Teşekkür : 1 Hayran : 226
Konu: Geri: Straight Edge Savior Cm Punk Face Turn!!!.. C.tesi Kas. 27, 2010 8:17 pm
Konusmaya BasLar....
-Tabikide dost olabiLiriz Punk der... ve qüLümSer. (:
яαтє∂ я ѕυρєятαя
Fan Favorite
Fired Up
Kip-Up
Konu: Geri: Straight Edge Savior Cm Punk Face Turn!!!.. C.tesi Kas. 27, 2010 8:18 pm
Punk,Pekala HBK der ve elini uzatır...Elini sıktıktan sonra Kelly'e döner ve ona da elini uzatır...
John Cena Co-Admin
Teşekkür : 2 Hayran : 73
Konu: Geri: Straight Edge Savior Cm Punk Face Turn!!!.. C.tesi Kas. 27, 2010 8:21 pm
My Time İs Now DUyulur Cena Gelir Asker Selamını Yapar Ringe Gİrer Şapkasını Atar Kelly e Göz Kırpar Güler ve Punka Dost Olabiliriz Yeni Member Der
яαтє∂ я ѕυρєятαя
Fan Favorite
Fired Up
Kip-Up
Konu: Geri: Straight Edge Savior Cm Punk Face Turn!!!.. C.tesi Kas. 27, 2010 8:23 pm
Punk Cena'nın da elini sıkar ve dostuz der...
KeLLy KeLLy
Konu: Geri: Straight Edge Savior Cm Punk Face Turn!!!.. C.tesi Kas. 27, 2010 8:23 pm
keLLy qüLer ve 0 da qöz kırpar (:
John Cena Co-Admin
Teşekkür : 2 Hayran : 73
Konu: Geri: Straight Edge Savior Cm Punk Face Turn!!!.. C.tesi Kas. 27, 2010 8:25 pm
Cenada Sırıtır El İşaretleriyle Bişeyler ANlatır
OUt: çok kırpma zararlı xD
KeLLy KeLLy
Konu: Geri: Straight Edge Savior Cm Punk Face Turn!!!.. C.tesi Kas. 27, 2010 8:28 pm
0ut: Ne anLatıyorsun ki
The Miz
Teşekkür : 0 Hayran : 158
Konu: Geri: Straight Edge Savior Cm Punk Face Turn!!!.. C.tesi Kas. 27, 2010 8:30 pm
I Came To Play duyulur Miz gelir Mikrofon alıp konuşur:
Punk gördüğüm kadarıyla çok dostun oldu. Ben başkalarına benzemek istemiyorum çünkü ben muhteşemim ve düşmanınım
яαтє∂ я ѕυρєятαя
Fan Favorite
Fired Up
Kip-Up
Konu: Geri: Straight Edge Savior Cm Punk Face Turn!!!.. C.tesi Kas. 27, 2010 8:32 pm
Wow!!..Bakın kim geldi...Muhteşem Miz...Hoşgeldin adamım.Bu kadar dostum varken sana ihtiyacım yok zaten.Düşmanım olman benim işime gelir
KeLLy KeLLy
Konu: Geri: Straight Edge Savior Cm Punk Face Turn!!!.. C.tesi Kas. 27, 2010 8:32 pm
keLLy kahkaha atar ve... -Sen mi Muhtesemsin ? der. ve Sen muhtesemin anlamını biliyormusun Muhtesem ezik ve yıpranmıslara denmez benim qibi GüzeL ve Champıons Birine denir canım der. ve qüLeR