Evet sonunda istediğiniz oldu. Karşınızda sadece RAW aleminin değil tüm WWE nin muhteşemi. Buraya gelmemin sebebi bazı eziklerin kendi çapında burada saçmalaması.
CM Punk-Kane-Edge ve tabiki kendini gizemli sanan moruk The Undertaker. Shawn ve ben hariç bu yıldızların hepsi ayrı ayrı ezik.Şimdi ben karar veremedim. Önce hangi ezikten başlasam? Evet benden ilk dayağı yemek isteyen karşıma çıksın.
Ama şimdi karşıma çıkacak kişi şunu düşünerek gelsin:
UnderTaker Kemer İşaretini Yapar ve Oradan Ayrılır..
Chris Jericho(Non-Char)
Teşekkür : -2 Hayran : 242
Konu: Geri: The Miz... Salı Kas. 23, 2010 5:36 pm
IŞIKLAR PATLAR VEE AMAN TANRIM BU KANE ÇOK SİNİRLİ GÖZÜKÜYOR VE RİNGE DOĞRU GELİYORRR
The Miz
Teşekkür : 0 Hayran : 158
Konu: Geri: The Miz... Salı Kas. 23, 2010 5:37 pm
Kane sende kardeşin gibi havalısın
Rey Mysterio Moderator
Teşekkür : 0 Hayran : 155 Abilities :
Durability
Fired Up
Singature Combination
Sprinboad Dives
Konu: Geri: The Miz... Salı Kas. 23, 2010 5:39 pm
Metlingus duyulur ve edge taunt yapmadan hızlıca ringe yürür bir mikrofon alır ----------------------------------- Hey kendini bbişey sanan ahmak senin ezik dediğin kişi yakında whc'yi alacak kişi asıl ezik olan sensin eziklikle kalmıyorsun aynı zamanda bir amatörsün sen der ve güler
Chris Jericho(Non-Char)
Konu: Geri: The Miz... Salı Kas. 23, 2010 5:42 pm
Kane ringe doğru gelir ve The Miz e bir big boot geçiriri ardından
vee BİR CHOKESLAM VE THE MİZ YERDE
The Miz
Teşekkür : 0 Hayran : 158
Konu: Geri: The Miz... Salı Kas. 23, 2010 5:48 pm
Anlaşmanızı gördüm beyler ama dikkatli olun.Çok yakında sizde 2 ye tek kalacaksınız
Rey Mysterio Moderator
Durability
Fired Up
Singature Combination
Sprinboad Dives
Konu: Geri: The Miz... Salı Kas. 23, 2010 5:49 pm
Edge the mizi kaldırır ve Edgecution yapar ardından bir sandalye alır ve mizin kafasına geçirri ve ardından sırtına vurur(çok hasar gördün) Daha sonra edge ayağını mizin üstüne koyar ve Kane'in elini kaldırır ve kanele beraber ringden ayrılırlar
En son Rated R Superstar Edge tarafından Salı Kas. 23, 2010 5:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Chris Jericho(Non-Char)
THE UNDERTAKER & THE CM PUNK & THE KANE & EDGE
Rey Mysterio Moderator
Durability
Fired Up
Singature Combination
Sprinboad Dives
Edge the mizi kaldırır ve Edgecution yapar ardından bir sadalye alır ve mizin kafasına geçirri ve ardından sırtına vurur(çok hasar gördün) Daha sonra edge ayağını mizin üstüne koyar ve Kane'in elini kaldırır ve kanele beraber ringden ayrılırlar